fredag 30 april 2010

PARTY

Förfest i min lägenhet nu med Emma & Frida,
sedan blir det utgång men vi vet inte vart,
eller jo Frida ska ju till stan där det är 18års gräns,
finns inget värre än att vara mitt emellan 17 & 18...
Menmen, vi ska nog hitta på något kul vi med!
Och ha mycket roligare än alla 18åringar! ;)

Jennie W; VVV- våga vägra valborg!

torsdag 29 april 2010

Ångbastaa

Är hos Maria i Bosvedjan, vi har nyss varit ute och gått med hennes ubersöta pudel, och nu ska vi springa ner och ångbasta, så sköönt! Sedan blir det film skulle jag gissa på! :)

tisdag 27 april 2010

Mums!

Blev middag i min lägenhet med Emma idag!
Sallad, kött, halloumiost och god dressing.
MUMS!

söndag 25 april 2010

Gårdagen

Igårkväll, lördags, var vi och firade Erika som fyllde 18, och därefter blev det efterfest i sundsvall. Somnade väl kankse runt halv elva på morgonen, vilket inte var okey eftersom jag skulle upp tolv! Men jag tog mig upp och iväg ner på stan för att möta upp Jennie och Maria. Vi satt oss på Barista (ovanligt va?) och tog oss lite fika innan jag & Jennie skulle med bussen hem till Stöde.

Allt jag vill just nu är att sova, men då kommer jag vakna mitt i natten och inte kunna somna om så det är en dum idé! Ska nog ta mig en promenad så jag piggnar till! och en kaffe på det skulle inte heller sitta helt fel! :)

(Tog bilder också, men vad gör jag? Jo, glömmer kameran hos Erika. Så kanske slänger upp lite bilder imorgon istället om jag fått igen kameran då! ^^ )

torsdag 22 april 2010

Bilder från klassresan

STHLMS-BILDERNA!


Båten Chapman som vi sov på!


The view!


Riktigt frän båt ;)


Slutligen; Båten "Viva la vie" som vi i övrigt gick och letade
i en timme. Den var flerplacerad på kartan vi fick så vi fick
orientera oss fram på egen hand! Efter lite hjälp lyckades vi,
förutom att vi höll på missa den helt och hållet. Den stack inte
änns ut ur mängden så kanske inte var så konstigt!

10 Lies Girls Tell Guys all the time

Ni killar som anser att det här stämmer, måste haft det jävligt tufft med att hitta de rätta tjejerna, eller den rätta tjejen kanske ;) ! Vissa saker stämmer kanske dock, som typ 8! Men då är frågan varför man som kille skulle vilja gå på en strippklubb när man är i ett förhållande? haha.

1.I trust you.
2.I don’t like attention from other men.
3.It doesn’t bother me if you look at other women.
4.It doesn’t matter how much you make.
5.You’re the best I’ve ever had!

6.Size doesn’t matter, it’s how you use it!
7.Your friends are great! I don’t mind if they come over.
8.I don’t mind if you go to a strip club with your friends
9..Nothing is wrong, I'm OK
10.Its just gonna take 10 more mins to put my makeup on


Är vi såhär elaka, tjejer? ;)

onsdag 21 april 2010

-


Har varit ute på min första springtur, som blev runt tjärnberget. Det är kanske inte så långt, och jag gick lite för ofta, men fan vad slut jag blev! Här kan man snacka om dålig kondition... ;) Men efteråt kände man sig riktigt nyttig så jag tog och unnade mig själv ett bad! Det var otroligt skönt :) Nu har jag krypit ner i sängen och ska snart ta och läsa igenom lite naturkunskap till provet på fredag.

Ska ta och slänga upp lite bilder från Stockholm imorgon också! Har inte haft tillgång till någon mobilsladd idag, eftersom jag har så bra minne och glömde den i stan.


måndag 19 april 2010

STHLM

Är i Sthlm med klassen nu! :>
Ska snart krypa ner i sängen.
Mysmys! :D

onsdag 14 april 2010

Golvmoppen är förälskad

Åkte hem till Stöde idag och hälsade på mormor och familjen. Dock han jag aldrig träffa morbror och Molly, så det får bli nästa gång jag kommer hem :) Mormor berättade att hennes golvmopp till hund är helt förälskad i Molly, och han är nådigt förbannad att han inte når upp, ja ni fattar.. Tänk om vi skulle behöva välja pojkvän och flickvän efter storleken för att vi inte når upp? Det skulle vara något de, haha.

Nu sitter jag och försöker göra min spanska som ska vara klar nästa vecka. Ska skriva två a4 handskrivet om filmen "American Outlaws" och sedan prata in det i moviemaker och visa upp det för klassen. Tur att jag började nu när vi haft flera veckor på oss... Men sån är jag! Och är det något jag verkligen inte klarar av så är det spanska. Finns inget tråkigare ämne, urk!

söndag 11 april 2010

Styrelsemöte och vandalisering

Nyss kommit tillbaka från Styrelsemötet som jag var smått nervös inför. När jag läste igenom papprerna som innehöll det vi skulle gå igenom blev jag smått förvirrad och fattade ingenting av vad som stod! Men jag var som tur var inte den enda som inte förstod, tror ärligt talat att ingen riktigt hade koll på dem. De pratade mest om vem som skulle vara ordförande, revisor osv och jag satt mest där och såg glad ut och drack cola som jag blev bjuden på :') De var otroligt trevliga och satt och skämtade nästan hela tiden, så jag hade riktigt skoj!

Fick även reda på att ett gäng ungdomar hade vandaliserat dagiset nedanför mig inatt. Jag förstår inte hur låg IQ man kan ha egentligen? De hade tydligen hoppat sönder leksakerna, pissat på väggen och sparkat sönder en bänk som stod där... Men det är tydligen så de firar sina födelsedagar eftersom de några timmar stått och sjungit "ha den äran" till någon när jag stod ute och rökte... Tycker hur som helst att man kan ha mer respekt än så, vad är poängen lixom? Det finns ingen.

Jaja, nu ska jag väl ta och diska undan så jag slipper göra det imorgon! :)
Ha det bra gott folk =)

The cops in the middle of the night

Igår natt runt 01.00 när jag, Frida och Jennie skulle gå och lägga sig så fick vi besök av två poliser. Och jag som antagligen ser misstänkt ut även om jag inte gjort något, blev helt brydd och började fundera på vad fan vi hade gjort.. men de letade efter någon, och tog bara fel på vart personen bodde. Men det var överraskande iallafall!

Jag är fortfarande nyfiken på vad som hade hänt.


CANDY

Söndag nudå, haft ett härligt lov tillsammans med kompisar och familjen. Igår köpte jag, Jennie och Frida 1 ½ kilo godis som vi satt och tjockade i oss framför tv:n. Såg "Bad Boys ", haha, fyfan det bästa var nog när ena polisen blev hög! Så jädra kul! Vi hade även sällskap av Calle och Erika N som kom senare på kvällen, trevligt trevligt :) Dessutom kom jag nyss på att vi glömde bort nöt-cremen som ligger i frysen så som ska jag ta och tjocka i mig sedan ;)


Men nu ska jag ta och tvätta om jag har tvättmedel kvar, hoppas på det annars blir jag ledsen :[ Ska väl även försöka börja på mitt hemprov som skulle vara klar innan lovet, innan jag måste springa iväg på styrelsemöte. Hörde ryktas om att det skulle finnas fika där ;)




onsdag 7 april 2010

Yeay

Började morgonen med att vandra ner till tågstationen och vinka av Abbe som ska vara i Mjölby resten av lovet. Därefter tog jag bussen till Stöde för hade tid hos tandläkaren, fick reda på att jag hade ett hål, fyfan...
Blev även bjuden på pizza av mormor, väldigt snällt av henne :) När jag kom hem försökte jag mig på att plugga men vem vill plugga på ett lov? Inte jag iaf, så jag gav upp och tog en promenad runt tjärnberget med Jennie och hennes vovvar ist, mycket trevligt och blött var det. Nu ligger jag hemma i sängen hemma i Stöde och väntar på att True Blood ska börja, mohaha!
Ha det bra gott folk! (:

söndag 4 april 2010

Inhandlade lite...


Inhandlade lite saker nu i veckan också.
Den där foundationen som innehåller mineraler är faktiskt väldigt bra, om jag ska säga vad jag tycker. Man märker att hyn blir bättre, och den lägger sig inte som ett lager som många andra brunkrämer kan göra. Tycker var och varannan man ser på stan nu för tiden går runt och ser ut som dom duschat i brunkräm. Mascaran är väl också helt okej, men lite för tjock och klumpig borste enligt mig själv. Ovh parfymen köpte jag mest för jag inte hade någon annan, och den är billig och bra! Kostar 195 kronor, vilket jag gillar eftersom jag är fattig ;)

Helgen i korta drag.

Hemma i Stöde efter en lååång helg i Sundsvall. Fredagskvällen slutade med att jag, Abbe och Emma blev utelåsta från min egen lägenhet, för Frida hade lånat mina nycklar för de skulle komma senare från festen. Så där står vi och fryser, och Emma klädd i endast en tröja och trosor tills Frida kommer tillbaka med mina nycklar. Som tur är var det inte långt mellan festen och mig, annars hade vi fått problem.

På lördagen ångrade jag mig grymt mycket att jag drack. Fick lida genom hela fredagsnatten i hostattacker, och de håller fortfarande i sig, fyfaan... Så på lördagen var jag och Abbe för lata för att laga mat så käkade på Kermit och sedan gick vi och hyrde fem filmer och köpte 1 kilo godis, nådigt tjock man kände sig där efter ett tag. Dock hann vi bara se en film innan Abbe deckade. ;)

Idag, söndag, har jag varit hemma i Stöde. Tog mig en promenad med Tonis nya hund, som syns på bilden ovanför. Nog för att ingen kommer att kunna ersätta Viktor, men Molly var otroligt vacker hon med. Sedan har jag varit hos Tezz och sett film. Var ett tag sedan man umgick med henne så det var kul. Nu ligger man här i sängen med ett påskägg bredvid sig.
Vad fan hände med träningen?! ;$

torsdag 1 april 2010

Sweet holiday!

Sitter hemma hos Abbe nu och har nyss jävlats klart med bloggen.
Efter att sökt igenom alla inställningar märker jag att det är en simpel
knapp jag måste trycka på för att få till det jag ville.
Ovanligt för att vara mig va? :)

Peppad inför morgondagen.
Blir förfest hemma hos mig med tjejerna sedan drar vi vidare.
Får inte glömma bort plats-påse leken imorgon!
Kommer bli awsome! ;>

Alltså leken må vara gammal, men lägg en platspåse
på golvet (typ icakasse eller nått) sedan ska ni ta upp den
med munnen utan att använda händerna, det är verkligen omöjligt ;>